Hur laddar jag upp min färdiga hemsida?

Kontakta oss så startar vi en tillfälligt FTP anslutning för din sida.

Vi har dess värre ingen lösning för hur SQL hanteringen ser ut, det skulle vara lättare att skicka filerna som ska laddas upp till oss via mail så hjälper vi gärna till att sätta upp det åt dig.

Vi arbetar förfullt för att du ska få den bästa upplevelsen av säkerhet och användarvänlighet med hosting hos mspot.nu.

Vi har därför valt att inte aktivera FTP/SFTP då detta protokoll inte är säkert att hålla öppet. För att minimera risken för infekterade sidor och i dagsläget missvisande information.

Behöver du ha ut informationen kan vi självfallet skicka den till dig.

Artikeldetaljer

Artikel-ID:
Kategori:
Betyg :